1Password

Beheer veilig al je wachtwoorden

1Password beveiligt al jouw wachtwoorden. Dit geldt voor programma's als ook voor websites. Het past ze aan waardoor ze sterk en uniek zijn. Verder slaat deze applicatie de wachtwoorden ook voor u op. Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Makkelijk in gebruik
 • Werkt met veel applicaties
 • Veilige en sterke wachtwoorden

TEGEN

 • iPhone-ondersteuning nog in ontwikkeling

Excellent
9

1Password beveiligt al jouw wachtwoorden. Dit geldt voor programma's als ook voor websites. Het past ze aan waardoor ze sterk en uniek zijn. Verder slaat deze applicatie de wachtwoorden ook voor u op.

1Password is erg simpel in het gebruik. Moet je ergens een nieuw profiel aanmaken, dan doe je dat het beste via dit programma. Het maakt voor jou een zeer veilig wachtwoord aan en slaat het op in het bestand. Wil je een website of programma gebruiken, dan klik je op het betreffende icoontje in 1Password en het opent het voor je en meldt je direct aan. Wachtwoorden van profielen die je al had voor het installeren van 1Password voeg je ook simpel aan deze applicatie toe. Zo zijn al jouw wachtwoorden veilig opgeslagen.

1Password is ook te synchroniseren met je iPhone en je .Mac-profiel. Op die manier weet je dat je veiligheid van je identiteit online gewaarborgd blijft. Belangrijk te vermelden is dat het nog niet alle applicaties op de iPhone ondersteunt.

Vanwege het makkelijke gebruik is 1Password voor iedereen een handig programma. Doordat het al je wachtwoorden beschermt en beheert hoef jij je niet langer zorgen te maken over de veiligheid van jouw gegevens.

1Password

Download

1Password 6.2.1

— Beoordelingen — about 1Password

 • Borgviking

  door Borgviking

  "Import Keepass files mogelijk ?"

  Wat ik wil weten: kan ik alle gegevens van Keepass (windows) overzetten. Ik heb het nergens gelezen. Het ziet er goed ui... Meer.

  review geplaatst op 9 oktober 2012

 • gekopmac

  door gekopmac

  "Prima, nu de browserextensies nog..."

  Werkt fantastisch. Vooral in combinatie met browserextensies werkt het heel snel in je browser. Zeer waardevol programma... Meer.

  review geplaatst op 8 juli 2012

 • "Wordt helaas niet ondersteund door nieuwe Firefox"

  Na het updaten naar Firefox 4 en Firefox 5 blijkt deze 1Password niet te ondersteunen. Wanneer upgrade?. Meer.

  review geplaatst op 23 juni 2011

 • jdekru

  door jdekru

  "9 out of 0 to 10 points!"

  Na de eerste kennismaking middels de tryout versie, vind ik dit een eyeopener t.o.v. eerder gebruikte programma's die na... Meer.

  review geplaatst op 18 oktober 2010