1Password

1Password voor Android

Al je wachtwoorden onder één veilig dak

Heb je ook zo'n moeite met het onthouden van al je wachtwoorden? 1Password is een veilige password manager voor Android. De app maakt unieke wachtwoorden voor je aan en bewaart de wachtwoorden voor alle sites die je gebruikt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Wachtwoordgenerator
  • Aanpasbare auto-lock

TEGEN

  • Synchroniseren via Dropbox

Uitmuntend
8

Heb je ook zo'n moeite met het onthouden van al je wachtwoorden? 1Password is een veilige password manager voor Android. De app maakt unieke wachtwoorden voor je aan en bewaart de wachtwoorden voor alle sites die je gebruikt.

Wat doet 1Password?

1Password is een veelgebruikte applicatie voor Windows en Mac en deze Android-versie heeft dezelfde functionaliteit. De interface is helder en simpel opgezet.

1Password slaat al je wachtwoorden en andere belangrijke informatie veilig op. Je kunt er dus ook je creditcard-nummers, BSN en paspoortnummers in kwijt. Al deze data wordt versleuteld in de app opgeslagen. De app zelf is ook nog eens beveiligd met een wachtwoord.

Zodra je je gebruikersnaam en wachtwoord voor een site hebt opgeslagen, gebruik je 1Password op bij die dienst in te loggen met een simpele tik. 1Password gebruik hiervoor een eigen en zeer beperkte browser, maar het is een snelle manier op een site te openen en in te loggen. Wil je van je eigen Android-browser gebruik maken, dan tik je op het wachtwoord en kopieer je de details naar je clipboard.

1Password heeft ook een veilige wachtwoordgenerator waarmee je razendsnel sterke wachtwoorden maakt.

Daarnaast is het mogelijk de app automatisch op slot te zetten en kun je je wachtwoorden via Dropbox synchroniseren met de Android-, desktop- en iOS-versies van 1Password.

Goed georganiseerde interface

Met 1Password is het eenvoudig om je wachtwoorden te beheren. Elk wachtwoord wijs je toe aan een categorie (logins, identiteit, creditcard, lidmaatschap, etc.). Hierdoor ontstaat een heldere interface waarin je snel alles vindt. Ook kun de categorieën doorzoeken.

Wachtwoorden die je vaak gebruik voeg je toe aan je favorieten om er zo nog sneller bij te kunnen. Ook is het mogelijk je wachtwoorden onder te brengen in andere mappen.

Conclusie


1Password is een uitstekende oplossing om je wachtwoorden achter slot en grendel op te bergen.

Meeste downloads Veiligheid & Privacy voor android

1Password

Download

1Password 7.1.1

Beoordelingen about 1Password

×